à partir de
14,99 €*

Reviews on

Boxer de fitness longueur athlétique homme noir

3.8 / 5 11 Avis
8 utilisateurs recommandent ce produit
Répartitions des notes
  • Homme
    60 ans ou plus
    12 August 2016
    Achat confirmé
    Très bon achat
    Qualite Rien

    Article impeccable, livraison rapide.

  • Homme
    50-59 ans
    29 May 2016
    Utilisé depuis 2 à 8 semaines
    Achat confirmé
    boxer de finesse
    confortable

    tres bon produit pour la course

  • Homme
    30-39 ans
    27 April 2016
    Utilisé depuis 2 à 8 semaines
    Achat confirmé
    Inconfortable
    Neant Complètement inconfortable

    Ce produit n'est vraiment pas confortable et il taille grand par rapport à d'autres produit similaires de la marque.

  • Homme
    20-29 ans
    02 July 2016
    Achat confirmé
    Atmungsaktive shorts
    Das sie verspricht was sie soll.

    Die boxershorts erfüllt ihr aufgaben was sie verspricht ist angenehm zu tragen und aich die atmungsaktive fähigkeit ist sehr gut. Würde mit das Produkt wieder kaufen.

  • Homme
    30-39 ans
    16 January 2017
    Utilisé depuis 1 semaine ou moins
    Muy comodos para entrenar en gym
    Confortables Nada

    Lo aconsejo para cuerpos definidos

  • Homme
    50-59 ans
    27 July 2016
    Achat confirmé
    acertat !!!
    l'acoplament és sens dubte el millor del producte la talla per a persones amb mides grans no la tene

    Una llàstima no poder gaudir de la meva talla !!!
    Tot i així, amb una talla menys, he aconseguit el meu objectiu.
    Espero que per la pròxima ja tinguin talles grans.

  • 24 May 2016
    Achat confirmé
    Bona

    Es còmode, l'únic problema es que les etiquetes molesten .

  • Homme
    60 ans ou plus
    08 February 2016
    Achat confirmé
    Boxer
    Son muy cómodos

    Muy comodos

  • Homme
    50-59 ans
    11 January 2017
    Utilisé depuis 1 semaine ou moins
    Achat confirmé
    poco multifunzionali
    troppo corto, troppo vita bassa

    Non adatti alla corsa o giocare a calco, la mutanda è appena accennata ed è troppo bassa rispetto all'elastico quindi non si riesci a portarli alti e correndo o giocando a calcio è un continuo riportarli su. Adatti solo a chi vuole fare il figo in palestra con boxer vita bassa

    Réponse de la marque :

    Buongiorno Luca,
    Anzitutto la ringrazio per aver lasciato una recensione sui boxer uomo lunghi neri Domyos. Questi boxer sono ideati per la pratica del fitness, quindi non adatti per la pratica del calcio. La invito pertanto a visionare la gamma calcio Kipsta. Le ricordo la politica "soddisfatti o soddisfatti", che le permetterà di rendere i boxer che non l'hanno soddisfatta. La invito a continuare a recensire i prodotti Domyos su Decathlon.it!
    Augurandole una buona giornata.Sportivamente.
    Carmelo Cali Esperto Fitness Decathlon

  • Homme
    20 February 2016
    Utilisé depuis 2 à 8 semaines
    Achat confirmé
    klantenservice geeft niet thuis

    Helaas, ik had 3 van deze boxers besteld maar er waren nog slechts 2 exemplaren beschikbaar. Een mailtje van de klantenservice gaf aan dat het teveel betaalde bedrag terug op mijn rekening gestort zou worden en ik een tegoedbon/code zou krijgen ter waarde van de verzendkosten. Best netjes, dacht ik. Helaas is er tot op heden (2 maanden geleden besteld) geen actie hiernaar ondernomen.
    BTW, de twee boxers die ik wel heb gekregen hebben een slechte pasvorm, alsof het elastiek om de heup is uitgerekt.

    Réponse de la marque :

    Beste David,
    Bedankt voor je review over de fitness boxers.
    Wat vervelend dat de boxers niet goed zitten, je hebt gewoon garantie dus je kan de boxers kostenloos retourneren.
    Zou je een mailtje willen sturen met je bestelnummer? Dan kijken we het graag even voor je na.
    Mochten er verder nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. Nog een fijne dag gewenst.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

HAUT DE PAGE